Pond5 átveszi a Pixmacet

05/03/2013, Author: istvanloerincz, Categories: Hírek

A Pond5 átveszi a Pixmacet, és tovább építi nemzetközi jelenlétét.

A Pixmac integrációja több mint 150 000 felhasználóval, több millió képpel, és 17 új felhasználói nyelvvel bővíti a Pond5 internetes világát.

Brooklyn N.Y, – 2013, március 5. – A Pond5 Inc. és a Pixmac s.r.o. ma sajtóközleményben tudatták, hogy közöttük végérvényes összeolvadásra kerül sor, mely által a Pond5 szert tesz a Pixmac teljes vagyonára. Ez utóbbi cég a Cseh Köztársaság vezető képügynöksége, több millió jogdíjmentes képpel és illusztrációval, 17 nyelvű elérhetőséggel, és az ország-specifikus valutával történő fizetés lehetőségével. A Pixmac átvétele felgyorsítja a Pond5 azon nagyratörő céljának elérését, hogy a jogdíjmentes médiumok olyan globális piacterévé váljon, ahol művészek és felhasználók találkozhatnak, és ahol minden lehetőség adott az alkotások piacvezető áron történő licencelésére.

A Pixmac Pond5-be történő beolvasztásával a video-, kép- és hanganyagok, 3D modellek széles választéka válik elérhetővé a Pixmac több mint 20 többnyelvű weboldalból álló hálózatán keresztül. Ennek köszönhetően a Pond5 látogatottsága összességében megduplázódik majd. A Pixmac jól bejáratott hálózatának megbecsült vezetősége és dolgozói a továbbiakban a Pond5 csapatát erősítik majd. Ez a Pond5-nek szélesebb spektrumú rálátást tesz lehetővé, és magasabb szintű szakmai kompetenciát biztosít a legfontosabb piacokon Ázsiában, Európában és Latin-Amerikában.

„ A Pixmac csapata valóban lenyűgözőt alkotott, és izgatottan tekintünk a jövőbe, a közös munkát és ügynökségünk további fejlődését illetően.” – nyilatkozta Tom Benett, a Pond5 társalapítója, és ügyvezetője. „Tehetségük, technológiájuk, és közösségük fantasztikusan kiegészíti majd a Pond5 rendszerét, óriási nyereséget jelentenek majd mind művészeink, mind ügyfeleink számára.”

„Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk, és mérhetetlen kíváncsisággal várjuk, mit hoz számunkra a jövő” – mondta Vita Valka, a Pixmac társalapítója, és ügyvezetője. „A Pond5 óriási kihívás elé állította a teljes piacot azáltal, hogy lehetővé tette művészei számára azt, hogy munkáik árát maguk határozzák meg, illetve azt, hogy a legmagasabb jutalékkal számolhassanak. A Pond5 a leginkább alkotóbarát ügynökség, és éppen ezen hozzáállásának köszönheti majd hosszú távú győzelmét. Rendkívüli mértékben örülünk az összeolvadásnak.”

Reményeik szerint több, mint 6000, a Pixmacnak dolgozó fotós, és művész fogadja majd el az új szerződési feltételeket, csatlakozva ezáltal a Pond5 csapatához, és lehetővé téve, hogy alkotásaik milliói a Pond5 szerverén keresztül is elérhetővé váljanak.

A Pixmac művészei mostantól jutalékuk jelentős emelkedésével számolhatnak. Valamennyi eladásuk után a Pond5 által biztosított 50%-os díjazás illeti meg őket.

[További kérdéseivel keresse fel honlapjainkat (Pond5, Pixmac)]

 

Kapcsolat (USA):
Jared Van Fleet

Sajtókapcsolat:
+1-917-740-3799
jared@pond5.com

 

A Pond5-ről röviden:
A Pond5 világszerte a legizgalmasabb piacteret biztosítja a különböző médiumok gyártói számára. Jogdíjmentes webes videótartalmak, sok millió kép és illusztráció, zeneszám, hangeffekt, Adobe After Effect sablon és 3D modell széles skáláját kínálja választékában.

A Pond5 az egész világból várja a médiában dolgozó művészeket, a megszokottól eltérő, nyílt és dinamikus piactérrel, ahol maguk tölthetik fel az elkészített tartalmat, maguk állapíthatják meg a munkájukért elvárt árat, és ahol biztosított számukra az 50% jutalék minden egyes eladás után, mely az összes konkurens cég díjazásánál magasabb.

Valamennyi feltöltött anyagot a Pond5 ellenőrzi, majd gyorsnézetre, megvásárlásra, és letöltésre rendelkezésre bocsájtja. Valamennyi tartalom jogdíjmentes licenccel vásárolható meg, mely az ügyfél számára korlátlan idejű és világszerte érvényes felhasználói jogot biztosít bármely médium tekintetében.

A new yorki székhelyű Pond5-öt 2006-ban alapították Brooklynban (USA). További képviseletei Genfben (Svájc) és Prágában (Csehország) találhatóak. További információkért kérjük, látogasson el a www.pond5.com weboldalunkra.

A Pixmac-ről röviden:
A Pixmac egy nemzetközi tartalomszolgáltató, mely 17 nyelven kínál szolgáltatásokat a milliós nagyságrendben feltöltött képek, és illusztrációk számára. A vállalkozás székhelye a csehországi Prágában található. A Pixmac 2008-ban kezdte tevékenyégét, és igen büszke arra, hogy jelenleg egy 6 000-nél is több tagot számláló alkotói közösség otthona lehet.

A legfontosabb Pixmac címek a következők:

http://www.pixmac.hu
http://www.pixmac.com
http://www.pixmac.com.br
http://www.pixmac.cz
http://www.pixmac.de
http://www.pixmac.es
http://www.pixmac.fi
http://www.pixmac.fr
http://www.pixmac.pl
http://www.pixmac.ru

###


Share and Enjoy


No Comments

Leave a comment